You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Udveksling og Retur

Når vi vokser, er engagementet i vores mission fortsat kernen i vores identitet. Det er vævet i enhver beslutning, vi laver for vores markedsplads på lang sigt.


Gratis forsendelse anvendes på hver ordre.

Når du har bestilt din bestilling, bliver du kontaktet via e-mail for at bekræfte din ordre. For din beskyttelse forsikrer og registrerer vi alle varer til deres fulde værdi. I øjeblikket skal alle leveringer foretages til kreditkort faktureringsadressen, medmindre en sekundær fragtadresse er registreret hos kreditkortselskabet.

Ordrebekræftelse og sporing:

Når du har bestilt din ordre ved at klikke på knappen ¡° Place Order¡ ±, vil du se bestillingsbekræftelsessiden, og en e-mail med dit bestillingsnummer vil blive sendt til dig. Hvis du ikke modtager bekræftelses-emailen, kontakt os direkte via e-mail.

Ordrer sendes normalt inden for 24-36 timer, når din ordre er afsendt, vil der blive sendt en e-mail til dig inden for de næste 48 timer, hvilket afspejler, at din ordre er afsendt med sporingsnumre. Det vil indikere hvilket transportør der blev brugt, og en metode til at spore ordren til din dør. Tillad venligst 7-10 dage til levering.

Ordrer kan forsinkes af følgende grunde:

- Bestilling afventer godkendelse og verifikation af kredit.
- Et produkt er i øjeblikket udsolgt.
- En ordre, der kræver særlig tilpasning.


Levering er garanteret. I tilfælde af at din pakke er tabt eller beslaglagt, vil vi omgå en gang på vores bekostning. Vi er ikke ansvarlige for nogen importafgift eller afgift på din pakke. Importafgift er kundens ansvar.

Returpolitik

1. Hvis vores kunde finder noget kvalitetsproblem, efter at du har modtaget de varer, vi sender. I dette tilfælde skal du tage et foto om produkterne og sende e-mail til os, efter at vi har bekræftet, sender vi produktet tilbage til dig eller refunderes fuldt ud.

2. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke båret, ændret eller vasket med alle mærker fastgjort. Kunden vil være ansvarlig for afgiften for at sende varen tilbage til os.

3. Restitutioner udstedes i samme form, hvor den oprindelige betaling blev foretaget og kan tage op til 7-30 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​varer. Ingen Retur eller Udveksling for disse produkter, når de er blevet brugt.


Hvis du har yderligere forsendelsesanmodninger, så tøv ikke med at kontakte os. Tak!

 

Procedure

Hvis du ønsker at annullere en ordre under Forbrugerkontrakter (Oplysninger, Afbestilling og Tillægsgebyrer) Regler 2013. Klik her for detaljer.

For at indsende en returanmodning via denne hjemmeside, skal du logge ind på din konto, gå til 'Afsluttede ordrer', klikke på 'Returartikler' ved siden af ​​den relevante ordre, udfyld formularen og klik på 'Send returforespørgsel'. Alternativt kan du kontakte os via telefon eller email med dit bestillingsnummer, hvad du vil returnere og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager så en email med dit Return Request ID samt instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi er enige med dig om enten at refundere, erstatte eller bytte varen under forbehold af tilgængelighed.

Venligst send returartiklerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en indspillet eller spor og spor postmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning til den angivne værdi.

Ved modtagelsen af ​​pakken afgør vi om varen er acceptabel for retur i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion vil blive behandlet inden for 7 dage.

Restitutioner vil blive betalt tilbage ved hjælp af samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere midlerne tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet dig tilbagebetaling.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en begrundelse for dens retur.